Altid den bedste pris på elcykler fra ENGWE...

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Fat-bike.dk
CVR nr.: 42388637
Telefon: 88442434
Email: 

1.1 Priser

Hos Fat-bike.dk er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

1.2 Betaling

Fat-bike.dk modtager 1. betaling via. en Dansk Bankoverførsel og 2. betaling kan ske via. en udenlandsk bankoverførsel eller via. PayPal til vores samarbejdspartner - som efterfølgende afsender produktet.
Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

1.3 Levering

Fat-bike.dk kan først sætte leveringsprocessen igang, så snart begge betalinger er modtaget af henholdsvis os(fat-bike.dk) og den pågældende samarbejdspartner.
Alle el køretøjer kan sendes til lande, der er medlem af EU. Dit el køretøj sendes først når både Fat-bike.dk og samarbejdspartneren har modtaget betalingerne.

Fat-bike.dk sikre du altid får dine produkter til tiden efter betaling. Den første betaling er altid via. en dansk bankoverførsel. Anden betaling er via. en udenlandsk bankoverførsel eller via. PayPal.

1.4 Returnering & Fortrydelsesret

Som forbruger har du fortrydelsesret indtil varen bliver sendt afsted fra vores samarbejdspartners varelager i Europa eller Kina. Når varen først er sendt afsted, så kan købet IKKE fortrydes. Da det er de vilkår, samarbejdspartneren bl.a. har og som vi og du skal følge ifbm. et køb fra dem.

Købet kan heller ikke fortrydes, hvis du modtager dit el køretøj/elcykel, og det ikke lever op til dine forventninger. Det kan nogen gange være muligt at returnere et produkt, hvis samarbejdspartneren tilbyder dette. Kontakt os gerne inden et evt. køb. Bemærk: Elcyklen sendes til leverandørens varehus i Europa. Det er dig, der hæfter hvis der sker en transportskade ifbm. returneringen til varehuset/samarbejdspartneren.

Hvis samarbejdspartneren går med til en returnering, så er det vigtigt når du sender det retur. Det altid sendes retur i original emballage med alt det tilbehør der fulgte med og varen må ikke brugt. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har kørt på det (el køretøjet), kan det betyde, 1. at du ikke kan sende el køretøjet retur. 2. At du kun får en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi. I visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Det er helt og aldeles min samarbejdspartner, der vurderer dette og har intet med fat-bike.dk at gøre.

Vi anbefaler ALTID at du gemmer den originale emballage i tilfælde af, der skulle opstå en større fejl på produktet og det skulle sendes retur til samarbejdspartneren.

 

1.5 Reklamationsret & Garanti

Alle ordre der fortages på el køretøjer på Fat-bike.dk har garantibevis med i købet igennem vores samarbejdspartner. Den specifikke garanti afhænger af vores samarbejdspartner, og hvilket produkt der sælges. Elcyklerne garanti er ofte mellem 6-36 mdr. Afhængig af model.

Ønsker du at reklamere over et produkt? Er det vigtigt det gøres til hej@fat-bike.dk og ikke via. tlf. nummer, da vi ofte skal bruge billede dokumentation til samarbejdspartneren. Så hjælper vi dig. Når vi har modtaget det vi skal bruge, så sender vi det videre til vores respektive samarbejdspartner og holder dig opdateret. Vi vil altid gøre alt, hvad der står i vores magt for du får den bedste service og hurtig hjælp hver gang.

Vi har etableret gode samarbejdsaftaler med flere cykel-mekanikere rundt omkring i landet for kundens skyld. Så det altid er nemmere og få ens cykel serviceret/repareret.

1.5.1 Garanti under forsendelse

Har dit el køretøj fået skader under transporten, så er det rigtig vigtigt du dokumentere dette med video og billeder samt grundig beskrivelse af problemet og tager kontakt til os hurtigst muligt ved at sende en mail til hej@fat-bike.dk (Det foregår KUN via. mail).

Jeg vil hurtigst muligt sende den nødvendige dokumentation videre til vores samarbejdspartner, der tager en beslutning om hvilke muligheder der er for at løse det. Det kunne eventuelt være en returnering af varen, en kompensation, nye reservedele sendt hjem til dig eller en kombination af de sidste to punkter. HUSK selv og ret henvendelse til fragtfirmaet med det samme, så de også kan oprette en sag på fragtskaden og det også kan give dig en økonomisk kompensation.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Fat-bike.dk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: 

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, Dezember
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Tilføj til ønskelisteFind ønskelisteFjern ønskeliste
Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Return To Shop

Tilføj note Rediger ordrenotat
Anslået leveringstid
Tilføj en rabatkode

Anslået leveringstid

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen